este gol (0 produse)

Termeni si conditii de utilizare carMAG.ro


Utilizarea site-ului carMAG.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare ce sunt detaliati in paragrafele urmatoare.

Comunicari electronice


Utilizarea site-ului carMAG.ro (vizitare, cumparare de produse sau trimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica din partea EDITOR, fie prin e-mail sau telefon, fie prin afisare pe site-ul carMAG.ro. Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

Politica de confidentialitate


carMAG.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

carMAG.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). carMAG.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Copyright


Tot continutul site-ului carMAG.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea EDITOR si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe carMAG.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin carMAG.ro sau EDITOR, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze carMAG.ro sau EDITOR.

Legaturi


Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe carMAG.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul carMAG.ro, nu implica faptul ca societatea EDITOR este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul carMAG.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Accesul la site


EDITOR garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul carMAG.ro si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al EDITOR.

De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre carMAG.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Limitari ale responsabilitatii


Site-ul www.carMAG.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile", fara nici o garantie.

carMAG.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

EDITOR nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

EDITOR nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

EDITOR nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de carMAG.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul carMAG.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea EDITOR.

Modificari


EDITOR isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului carMAG.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Utilizatorul carMAG.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre EDITOR, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Contul tau:

Despre carMAG.ro:

Site-uri partenere:
Intra in cont  |  Cosul de cumparaturi  |  Trimite comanda!

Cine suntem  |  Cum cumperi  |  Cum platesti  |  Cand livram  |  Termeni si conditii de folosire  |  contacteaza-ne!

Afiseaza preturile in  

doar azi la cel mai mic pret!Eleron M - BMW E46 1998-2004


Pret normal: 175 RONPRET AZI 170 RON

cum cumpar?

despre plata si livrare

contacteaza-ne!

0723123456
carmag_ro

Introdu aici adresa ta de mail
 
configurare optiuni
Comenzi magazin online : Anvelope Bucuresti - livrare la domiciliu.