este gol (0 produse)

Click pentru marire

Avertizor camere fixe Samurai RZ-007 GPS
Producator: Samurai

Cod produs: RZ-007 GPS

Garantie: 24 luni

Descriere:
- RZ-007 GPS NU este un detector de radar ! Tehnologiile sunt diferite (semnal GPS - unde radar). RZ-007 GPS "stie" unde sunt pozitionate (prin localizare GPS) camerele fixe supraveghere/radar si va avertizeaza vocal, sonor si vizual ca va apropiati de o astfel de locatie cu aprox 800m inainte. Un sistem all-in-one care contine si detector radar si avertizor GPS poate contine un detector de radar prea putin performat( si atunci clientul va fi dezamagit de sistem) sau foarte performant (si atunci costul ar fi foarte ridicat). RZ-007 GPS va da posibilitatea sa va alegeti detectorul de radar potrivit stilului dvs de condus.

- RZ-007 GPS este primul sistem GPS din lume de avertizare pentru camere in limba romana. El foloseste ultima tehnologie GPS si vine dotat cu baza de date detectoarebune.ro - prima baza de date completa din Romania, ce cuprinde atat camerele fixe cu radar cat si pe cele de supraveghere (semafor, linie continua, trecere de pietoni, monitorizare trafic .).

- RZ-007 GPS este gata sa fie folosit - direct din cutie. Doar alimentati-l de la bricheta masinii si sunteti gata de drum. Aceasta functie plug-and-go face usor sa mutati RZ-007 GPS dintr-un vehicul in altul. Cand va apropiati de o camera fixa, RZ-007 GPS va avertizeaza vizual si auditiv. Un sunet de alerta este imediat urmat de avertizare vocala in limba romana" = "Camera de supraveghere/radar.Limita de viteza 50" . sau 60, sau 70 etc. Baza de date Detectoarebune.ro poate fi adusa la zi GRATUIT de pe websitul cu acelasi nume. Doar inregistrati-va si puteti beneficia de acest serviciu 24/24h. Alimentare: DC12/24V

PRET: 390 RON

Cand ajunge la mine?

Produsele sunt livrate zilnic in Bucuresti si
in tara. Termenul exact de livrare va este
comunicat la confirmarea prin telefon

Comenzi telefonice

Suna acum pentru informatii sau comenzi:=0723123456

Informatii generale

Contul tau:

Despre carMAG.ro:

Site-uri partenere:
Intra in cont  |  Cosul de cumparaturi  |  Trimite comanda!

Cine suntem  |  Cum cumperi  |  Cum platesti  |  Cand livram  |  Termeni si conditii de folosire  |  contacteaza-ne!

Afiseaza preturile in  

doar azi la cel mai mic pret!Avertizor camere fixe Samurai RZ-007 GPS


Pret normal: 390 RONPRET AZI 380 RON

cum cumpar?

despre plata si livrare

contacteaza-ne!

0723123456

Introdu aici adresa ta de mail
 
configurare optiuni

Comenzi magazin online : Baterii auto Varta - livrare si montaj Bucuresti.